2 hozzávalós szőlőlekvár: könnyen elkészíthető, megúszós receptet mutatunk
Ősszel is tart még a befőzés szezonja: isteni finom szőlőlekvár készülhet ezekben a hónapokban.
Összesen 18 találat.
Ősszel is tart még a befőzés szezonja: isteni finom szőlőlekvár készülhet ezekben a hónapokban.
A körtebefőtt isteni finom lesz húsok kísérőjeként: mutatjuk, hogyan készítsd el.
A vegyes baracklekvár talán még finomabb, mintha csak egyféle gyümölcsből készítenéd.
Ha szívesen készítesz különlegesebb lekvárokat, főzz be idén fahéjas fügelekvárt!
A körtéből is mennyei lekvárt készíthetsz: mutatjuk hozzá a legfinomabb receptet.
Ha elteszed télire a lecsót, egész évben tálalhatod a szaftos, tunkolni való finomságot.
Még van idő eltenni télire az őszibarackbefőttet. Most egy tartósítószer nélkül készült változatot mutatunk.
Élvezd egész évben az áfonya ízét, készíts belőle csodás ízű és illatú lekvárt, amit aztán számtalan módon felhasználhatsz!
A savanykás, fűszeres birsalmakompót tökéletes kísérője lehet a húsoknak, de önmagában is jólesik kanalazni.
Ha még most elteszed a házi paradicsomlevet, egész télre lesz elegendő belőle a polcodon.
A mentás meggylekvár különleges, mégsem nehéz elkészíteni.
Sokkal finomabbak a lekvárok, szörpök és savanyúságok, ha házilag teszed el őket.
Ha most teszed el a házi meggybefőttet, egész télen lesz mit a sütibe tenned.
A házi készítésű vegyes savanyúságnak nincsen párja. Ha most teszed el, egész télen lesz vitamindús kísérő a húsok mellé.
A házi eperlekvárnak nincs párja. Még most főzd meg, amíg tart a szezon!
Télen is juthat finom házi lecsó az asztalra, ha még mostanában elteszed friss zöldségekből.
Gyümölcsből is készíthetsz isteni savanyúságot! Az ecetes szilva remek kísérője lehet a sült húsoknak.
Készítsd el házilag a paprikakrémet egész télre! Egészségesebb és finomabb is, mint a bolti változat.